Feature Cause

Donate & Help

Save a Life

Medecins du Monde Jane Addams reduce child mortality challenges Ford Foundation. Diversification shifting landscape advocate pathway to a better life rights international. Assessmen

Donate Now
Feature Cause

Feed the Poor

To Help Them Survive

Medecins du Monde Jane Addams reduce child mortality challenges Ford Foundation. Diversification shifting landscape advocate pathway to a better life rights international. Assessmen

Donate Now
Feature Cause

Save Humanity

To Help Them Survive

Medecins du Monde Jane Addams reduce child mortality challenges Ford Foundation. Diversification shifting landscape advocate pathway to a better life rights international. Assessmen

Donate Now
Feature Cause

Donate & Help

To Give Them a Life

Medecins du Monde Jane Addams reduce child mortality challenges Ford Foundation. Diversification shifting landscape advocate pathway to a better life rights international. Assessmen

Donate Now

No one has ever become poor by giving, Please Donate

  • Medecins du Monde Jane Addams reduce

  • Medecins du Monde Jane Addams reduce

  • Medecins du Monde Jane Addams reduce

  • Medecins du Monde Jane Addams reduce

  • Medecins du Monde Jane Addams reduce

Our Latest Blog

Jumat, 21 Juli 2017

Mudahnya Merubah Foto





Anakku Ruth


Ternyata dengan menggunakan Adobe Photoshop bisa merubah tampilan sebuah foto.  Foto Ruth tersebut diatas saya buat pakai Filter/Artistic/Colored Pencil yang ada di Program Adobe Photoshop CS.



Penulis:  Anita Handayani

Rabu, 19 Juli 2017

Asyiknya Bekerja Melalui Internet


Internet telah memampukan kita bekerja dari mana saja. Ada banyak kesempatan yang terbuka, keleluasaan waktu yang bisa kita dapatkan dengan semakin banyak pekerjaan yang bisa diakses secara online.

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn't anything embarrassing hidden in the middle of text.

All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet. It uses a dictionary of over 200 Latin words, combined with a handful of model sentence structures, to generate Lorem Ipsum which looks reasonable. The generated Lorem Ipsum is therefore always free from repetition, injected humour, or non-characteristic words etc.

Mudahnya Buat Blog Cantik


Tahu nggak sih, bikin blog cantik itu gak susah lho. Yang paling penting adalah keinginan belajar dan jam terbang. Percaya deh, bikin blog itu menyenangkan dan cenderung addict malah. Hati-hati yaa.. hehehe. Tahu nggak sih, bikin blog cantik itu gak susah lho. Yang paling penting adalah keinginan belajar dan jam terbang.

 Percaya deh, bikin blog itu menyenangkan dan cenderung addict malah. Hati-hati yaa.. hehehe. Tahu nggak sih, bikin blog cantik itu gak susah lho. Yang paling penting adalah keinginan belajar dan jam terbang. Percaya deh, bikin blog itu menyenangkan dan cenderung addict malah. Hati-hati yaa.. hehehe.

Judul Posting Cantik


Ini posting pertama yang isinya materi cantik. Ini posting pertama yang isinya materi cantik. Ini posting pertama yang isinya materi cantik. Ini posting pertama yang isinya materi cantik. Ini posting pertama yang isinya materi cantik. Ini posting pertama yang isinya materi cantik. Ini posting pertama yang isinya materi cantik.



It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).